интернет магазин
мы в твитере мы в facebook мы в Живом журнале

«МАГІЯ ВОГНЮ» - Це все в каміни печі і сауни. 15-річний сервіс обслуговування і двохрічна гарантія для клієнтів в Україні. Відгуки про роботу, надання послуг  і монтажу камінних топок майстрами. Ми офіційний дилер заводу Жарко і SCHOTT ROBAX. Нашою перевагою завжди є якісні каміни і сауни, які не поступаються імпортним аналогам. Девіз компанії, це якісний Національний Український продукт.

Увага!!! У зв'язку з тим що ми виявили на ринку України підробки топок і дверцят Жарко.

Ми оголошуємо премію за виявлення місць підробок, у розмірі 3000 гривень плюс гарантуємо Вам продаж оригінальної і якісної продукції Жарко, за тією ціною, яку Вам запропонували шахраї.

Як уберегти себе від підробки? Купувати товар тільки у виробника і у наших дилерів. Увага ми не виробляємо топки старого зразка, шахраї копіюють тільки старий зразок топки жарко і дуже не якісно. До нас звернулися ошукані покупці, і ми виявили, що цей товар не тільки не якісний, але і небезпечний, тому що виготовлений зі звичайної дешевої сталі. Це не тільки не якісно, ​​але й небезпечно для життя, тому що такі топки можуть вибухнути.

Одного такого шахрая ми виявили і на даний момент ми передаємо на нього матеріали до суду і правоохоронні органи. Телефон і його сторінка в контактах нижче.

Ми просимо Всіх хто купив у нього продукцію звернутися до нас для свідчення в суді і обіцяємо Вам, що ми поміняємо цю підробку на оригінальну нової серії безкоштовно.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars
  • Коментарі не знайдено
Додати коментар

Презентация топок ЖАРКО

Презентация каминной топки ЖАРКО

Жарко AIR LONG LUX в изразцовом камине

Камин "Украина" изразцовый 
с топкой AIR LONG LUX.
Роспись изразца от "Магии огня". 

Go to top