интернет магазин
мы в твитере мы в facebook мы в Живом журнале

«МАГІЯ ВОГНЮ» - Це все в каміни печі і сауни. 15-річний сервіс обслуговування і двохрічна гарантія для клієнтів в Україні. Відгуки про роботу, надання послуг  і монтажу камінних топок майстрами. Ми офіційний дилер заводу Жарко і SCHOTT ROBAX. Нашою перевагою завжди є якісні каміни і сауни, які не поступаються імпортним аналогам. Девіз компанії, це якісний Національний Український продукт.

Імпортери в Україні камінних топок на весь голос стверджують, що Європейські топки - це якість і гарантія, а Українські - зроблені з дешевого металу і не якісні.  Давайте розберемося, правда це чи ні?

Я, Логазяк Ірек, головний конструктор камінних топок ЖАРКО. Свій шлях я розпочав у 1992 році в Європі, працюючи майстром з монтажу камінів. Встановлював різні камінні топки практично всіх виробників у світі. З 1999 року я  працював інженером в одній з Європейських фірм, з виробництва камінних топок.  У 2001 році я організував фірму в Україні і почав виробляти камінні дверці в каміни, а з 2006 року ми випустили перші камінні топки в Україні. Мій загальний стаж в камінобудуванні становить 24 роки. Наше підприємство представляло і продавало в Україні безліч камінних топок іноземних  фірм, таких як: Kratki, Lechma, NORDflam – виробництва Польща, BEF HOME - Чехія, а також топки - німецькі, норвезькі і французькі. На даний момент я організував виробництво у Канаді та продаж камінних топок ЖАРКО в Америці.
 
З повною упевненістю стверджую, що той, хто каже, що Європейські топки Українських краще це всього лише плітки імпортерів і конкурентів. Насправді Українські топки ЖАРКО вже стоять на голову вище всіх польських топок і не поступаються німецьким, а по деяким характеристикам давно перевищують їх. Нові моделі Жарко серії Осінь-2015 - це повністю створені і випробувані топки в Канаді. У 2015 році ми провели повну модернізацію заводу,  тепер він знаходиться у Львові, а головний офіс за адресою: вул. Петра Панча 7а, оф.22.

Всі компоненти для виробництва камінних топок Жарко купуються тільки у перевірених виробників з Європейською якістю.  тобто 90% складовою камінної топки, а саме гвинти, саморізи, вогнетривкі шнури, скло, фарба все тільки від лідерів світового виробництва. Для корпусів топок використовується вуглецева, жаростійка сталь Українська сертифікована або зі Словаччини.

Можливість управління полум'ям і вогняними ефектами в камінних топках ЖАРКО є найкращі в світі, і це  вже факт, який змусив не тільки імпортерів нервувати і брехати про нашої продукції,  але і самих виробників, які стали наполегливо шукати і намагатися випустити прототипи камінних топок з схожими вогняними ефектами. Практично всі мої ідеї втілені в топках ЖАРКО серії Осінь-2015 зараз наполегливо вивчаються гігантами світового виробництва. Ми запатентували в Канаді 5 патентів, що б захистити Жарко від підробок, на жаль, вже зараз з'являються схожі прототипи наших нововведень в камінних топках. Так важко повірити, що на даний момент, не ми вивчаємо і копіюємо Європейські топки, а вони. І роблять це вони дуже відповідально і без всякого сорому.

Можу спростувати безліч пліток, які розпускаю конкуренти, підтверджуючи нібито свою перевагу.
Наприклад, на одному сайті Польських імпортерів в Україні я прочитав їх затвердження, що сталеві камінні топки з України мають тонкі стінки корпусу, які швидко прогорають, а топки, які вони продають, є перевірені і від кращих виробників Європи.  найцікавіше, що топки класу люкс польського виробника, які вони продають, так само як і топки Жарко зроблені зі сталі і з такою ж товщиною. Тільки до їхніх топок «прогорає» не відноситься. Але зате є безліч красивих нічого незначущих виділень, які представляють їх гідність. Таких як: підведення повітря з вулиці, ручка на дверцятах, шибер, високий димозбірник і багато іншого.
 

 

По-перше, підведення повітря з вулиці. Це вже основна вимога безпеки по всій Європі і не є перевагою.
По-друге, знімна ручка на дверцятах. Це говорить про те, що ручка знаходиться в зоні нагрівання і якщо забув зняти її, то обов'язково попечешься. У топках ЖАРКО ручка знаходиться знизу поза зоною нагрівання і максимально вона може нагріватись до +28°С, що повністю безпечно для використання.

По-третє, шибер. Я повністю стверджую, що шибер - це великий мінус в камінній топці і говорить про її не герметичності і не керованості вогню. У таких топках, вогонь горить швидко, немає систем «Піроліз» чи «Верхнє горіння вогню», скло не обдувається повітрям і швидко закапчивается.

По-четверте, ручка шибера виведена на фасад. Ну і що з цього, шибер це дефект топки і куди ручка виведена вже не грає ролі.

По-п'яте, високий димозбірник. В топках ЖАРКО димозбірник вище і оснащений тепло-знімною турбіною. І це нормально, так як тепло-знімна турбіна служить додатковим дефлектором, який розсікає вогонь і додатково передає тепло в приміщення. Для них, така функція вже просто космос.

По-шосте, жаростійке скло ROBAX. Цим нікого не здивуєш, так як це єдиний виробник вогнетривкого скла в Європі та інших виробників там немає виділяти це просто обман. В ЖАРКО також використано скло ROBAX.

В-сьомих, товщина чавунних стінок більше 8 мм Це не якість для чавуну, так як нормальна товщина повинна бути від 10-12 мм. Але такі коштують в 2 рази більше. Чавун має властивість з часом деформуватися. З'являються тріщини в з'єднувальних швах, які призводять до розгерметизації топки. Ми продавали ці топки, і я повністю знаю і відповідаю за кожне написане тут мною слово, і сучасні топки - це сталь, а не чавун.  

В-восьмих, футеровка. Футеровки в топках є так само різні, найбільш ефективні - це литі з жаростійкого бетону, світло бежевого кольору.  Остерігайтеся в топках вермикуліту, найчастіше саме вермікулітом комплектуються польські топки. Вермикуліт з часом руйнується, обсипається і дуже сильно боїться вологих дров.
І так можна продовжувати довго. Я можу і інші розвінчати міфи Європейських топок, але їх настільки багато в інтернеті, що я відповім окремо на кожне питання в блозі на наших сайтах.
 
Інженери з України, як недивно, дуже цікавлять наймачів в США, Канаді та Німеччині. Мені особисто приходило чимало пропозицій працювати у самих титулованих виробників камінів в світі. Наш азарт робити краще продукцію,  часом просто не зрозумілий інженерам з високорозвинених країн. Але дуже потрібен власникам цих фірм. Для іноземних інженерів важливіше помірність, напрацьовані години в компанії і зарплата.

Я звертаюсь майстрів в Україні на бесіду і конструктивну співпрацю, із задоволенням поділюся своїм досвідом з усіма бажаючими, не залежно вони були конкурентами чи ні. Ми раніше продавали також топки з Європи, але рано чи пізно ера імпорту повинна закінчитися, і наступити наша ера гордості за Український продукт. Любити Україну треба не тільки словами, а й ділом, я готовий вислухати всю конструктивну критику і разом із Вами, з Вашими пропозиціями створювати гордість і славу нашого Українського майстерності і виробництва.  Готовий разом з Вами створювати майстер класи та тренінги в Україні, а в майбутньому в Канаді і США. Всі Ваші пропозиції за якістю або за нововведенням в продукті, не пропущу і відповім на кожну Вашу пропозицію.  Все найсильніше, у всі часи, створювалося саме у важкі часи, і сподіваюся, ми це з Вами зробимо.

Презентация топок ЖАРКО

Презентация каминной топки ЖАРКО

Жарко AIR LONG LUX в изразцовом камине

Камин "Украина" изразцовый 
с топкой AIR LONG LUX.
Роспись изразца от "Магии огня". 

Go to top