интернет магазин
мы в твитере мы в facebook мы в Живом журнале

«МАГІЯ ВОГНЮ» - Це все в каміни печі і сауни. 15-річний сервіс обслуговування і двохрічна гарантія для клієнтів в Україні. Відгуки про роботу, надання послуг  і монтажу камінних топок майстрами. Ми офіційний дилер заводу Жарко і SCHOTT ROBAX. Нашою перевагою завжди є якісні каміни і сауни, які не поступаються імпортним аналогам. Девіз компанії, це якісний Національний Український продукт.

Печі одноразової топки

Печі Aito - неперевершений лідер.

Роспродаж -10%

печи Aito

печи-каменки

Увага печі в наявності. гарантія 10 років

Не одна з існуючих печей для саун не зрівняється за показниками з кам'янкою Айто.Первое, і найголовніше, для саун - це пара (легкий обволікаючий обогощенія киснем і багато). Друге, економічний - це витрата дров (пічка одноразової топки однієї засипки дров вистачає на 6:00 прибування в сауні). Третє гарантія і термін експлуатації-(10 років горантіі, піч з вогнетривких блоків що набагато довговічніше ніж метал і чавун) Якщо Вам пощастить випробувати одного разу задоволення від використання грубки, ви лише після цього відчуєте, що значить фраза "з легким паром" і, беззастережно зможете дати вищу оцінку печі в такій воістину чарівної процедурою. Миттєвості, витрачені на очікування прогріву печі для сауни Aito, чудесним чином заповнить задоволення від годин, проведених у парній, де ніжний, збагачене киснем пар підсвідомо затримає Вас в своєму полоні і змусить випробувати незабутню насолоду справжнього польоту. Будучи раз протопленій, піч для лазні Айто обдарує Вас дивним паром ще й на наступний ранок! Яка з відомих Вам каменок впорається з цим? :)
 

Кам'янка економічна, навіть при відносно невеликій кількості дров, Камені в кам'янці нагріваються до 550 градусів секції і не покриваються сажею, а завдяки повторному спалюванню газів горіння, вся енергія використовується з максимальною ефективністю. Піч «Aito» нагріває сауни будь-якого розміру. Кам'янка випускаються кілька видів і потужностей, кам'янку для саун можна оснастити, 30-літровим кожухом-резервуаром. Печі «АЙТО» ретельно оброблені, стандартний колір чорний, покритий термостійкою емаллю. Піч-кам'янка "Aito" триматиме свій гарний вид з року в рік. Можлива поставка печі під замовлення небесно-блакитного кольору. Ці моделі підходять для установки в найсучасніші сауни.

Інструкція в PDF форматі

Піч-кам'янка

 Aito AK-47

Ціна 1270 Евро

Технічні характеристики

Піч-кам'янка

Aito AK-57

Ціна 1450 Евро

Технічні характеристики

Піч-кам'янка

Aito AK-57K

Технічні характеристики

Піч-кам'янка

Aito AK-68

Технічні характеристики

Піч-кам'янка

Aito-78

Технічні характеристики

Піч-кам'янка

Aito AK-95

Технічні характеристики

Піч-кам'янка

Aito AK-110

Технічні характеристики

Тільки помившись одного разу в парній, оснащеної піччю-кам'янкою Aito, можна зрозуміти глибоку сутність самого процесу миття в лазні і значення печі-кам'янки в цьому процесі.

Навіть самий гарячий пар, створюваний одноразово нагрівається піччю-кам'янкою Aito, завжди м'який і насичений киснем. Час очікування зігрівання пічки-кам'янки повертається з відсотками у вигляді стабільного за якістю, насиченого і пестить миючого пара. У зігріту пічкою-кам'янкою Aito сауну не забігають, щоб помитися, а заходять, щоб затриматися і випробувати справжню насолоду. Що відноситься до еліти грубок-кам'янок Aito являє собою досконале і високоякісний виріб, яке, будучи один раз протопленого, забезпечить приємний пар ще і вранці наступного дня.

Камені в печі нагріваються до червоного і не покриваються сажею при відносно невеликій кількості дров, а завдяки повітряним каналам і повторному спалюванню газів горіння, вся енергія використовується з максимальною ефективністю. Піч-Кам'янка Aito нагріває сауни будь-якого розміру. Печі випускаються 7 різних розмірів, з яких призначені для самих маленьких саун печі можна оснастити, приблизно, 30-літровим кожухом-резервуаром. Завдяки ретельній обробці поверхні.

Піч-Кам'янка Aito зберігає приємний зовнішній вигляд з року в рік. Може бути поставлена ​​обмежена партія печей небесно-блакитного кольору. Ця модель добре підходить для установки в найсучасніші сауни.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars
  • Коментарі не знайдено
Додати коментар

Презентация топок ЖАРКО

Презентация каминной топки ЖАРКО

Жарко AIR LONG LUX в изразцовом камине

Камин "Украина" изразцовый 
с топкой AIR LONG LUX.
Роспись изразца от "Магии огня". 

Go to top